De schoolgids

  • De leukste school van Landsmeer!

De schoolgids

Hier kunt u de schoolgids van Protestants Christelijke Basisschool “De Hoeksteen” online doorlezen.  In de schoolgids kunt u alles lezen over ons onderwijs, voor welke identiteit onze school staat en waar we voor staan.

De basisschooltijd is een belangrijke en onvergetelijke periode. Het kiezen van een school doe je als ouder met zorg. De school moet een plek zijn waar het kind zich veilig voelt, een plek waar het kind gezien wordt en ertoe doet, een plek waar het veel kan leren en een plek waar het kind leert verantwoording te nemen in de maatschappij. De school moet een plek zijn waar de kinderen, het team en de ouders samenwerken, zodat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen en plezier beleeft aan het leren.

Via de site en onze schoolgids kunt u zich een beeld vormen van onze school. Voor een volledig beeld kunt u een afspraak maken met de directie voor een bezoek aan ons schoolgebouw en het stellen van vragen. Ook kunt u dan enkele klassen bezoeken, zodat u de sfeer kunt proeven. U bent van harte welkom.

Graag tot ziens op pcb De Hoeksteen.

Batje van den Brink, directeur.

 

DSC01032

 

 

De schoolgids bieden wij in pdf aan:

1920 schoolgids De Hoeksteen